Om det ändå vore sommar

Veckans bokbloggsjerka handlar om var vi läser och jag måste säga att min absoluta favoritplats är en solstol under en varm sommardag. Helst rör jag mig inte alls, utan sitter parkerad hela dagen lång i värmen. Den perfekta semestern ser alltså ut så. Långa dagar med en god bok som sällskap.

Nu funkar det inte riktigt att läsa utomhus just nu. Då får det istället bli soffan. Sängen funkar nämligen sådär just nu i november när jag är så trött att jag bara stensomnar. Badkaret funkar dock bra så här i kylan, men tyvärr unnar jag mig allt för sällan ett varmt bad. Borde kanske ändra på det.

Var läser du helst?

3 reaktioner på ”Om det ändå vore sommar”

  1. Personligen har jag aldrig fått ihop ekvationen badkar med läsning. Jag skulle vara livrädd att boken skulle åka ner i spat. Däremot har jag inga problem att föreställa mig solstolen på sommaren. Tyvärr dröjer det alltför länge innan den möjligheten åter står för dörren…

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen
%d bloggare gillar detta: