Utlottning var det här!

Jag har läst och skrivit om Camilla Ceders bok Babylon, en brutal och spännande deckare som utspelar sig i Göteborg, Köpenhamn och Turkiet. Inte den bästa deckaren jag läst kanske, men helt klart bra läsning. Vill du läsa den? Tänk att jag har ett extra exemplar av boken som kan bli ditt.

Nu är det faktiskt inte okej att bara lotta ut böcker hur som helst, så jag vill att du skriver om tävlingen i din blogg och där motiverar varför just du behöver en ny bok. Jag kommer att skriva om tävlingen även på enligt O:s nya sidan på Facebook. Har du ingen blogg kan du skriva om den på din Facebook-sida istället.

Lämna en kommentar till detta inlägg, eller motsvarande inlägg på Facebook så att jag är med och tävlar. Och klickar du dig in där får du gärna klicka på den fina, lilla gilla-knappen också. Vet inte om man når någon publik den vägen, men det skadar säkert inte.

Senast den 7/11 kl. 18.00 vill jag att du gjort din del, så gör jag min genom att dra en vinnare.

Lycka till!

9 reaktioner på ”Utlottning var det här!”

  1. Wow, en bok för mig var första tanken när jag såg det här! Jag och min sambo kallar alltid varandra för Babylon av ngn anledning så det här var ju lite roligt. Inte sett ngt om boken tidigare! Jag vill såklart vinna!

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen
%d bloggare gillar detta: