Typ robotar

Karins musik- och litteraturutmaning tillhör också de saker jag missade när jag låg och läste böcker i en solstol.

Den här veckan vill hon ha boktips inspirerade av Kraftwerks klassiker We are the robots

Den första boken jag kom att tänka på var Never let me go av Kazuo Ishiguro som är en ruskig dystopi om elever på en internatskola som utnyttjas på ett fruktansvärt sätt. Jag vill inte avslöja mer, då förstör jag spänningen. Läs den!

Ännu en dystopi som har med kärnkraft att göra, eller atombomber rättare sagt. I On the beach av Nevil Shute väntar befolkningen på jordens undergång som redan drabbat resten av världen. Riktigt obehaglig och gripande.

3 reaktioner på ”Typ robotar”

  1. Åh jag älskar dig O!
    Jag har typ ägnat det senaste året åt att komma på vad den där jättebra boken jag läste för länge sen hette och det var ju ”Never Let Me Go”! Tack,tack,tack!

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen
%d bloggare gillar detta: