enligt O

Tankar från en bokberoende

Hjärnspöken enligt O

Snowflake efterlyser någon form av kod eller signalsystem för att kunna känna igen bokbloggarkollegor var man än befinner sig. Vi var ju på genrepet av Stormen på Dramaten i fredags båda två, samtidigt men inte tillsammans.

Nu hade vi inte övat in några Funny Walks eller tillverkat några hattar, men om du hade lyssnat noga Snowflake hade du kanske kunnat identifiera mig. Jag småsjunger allt som oftast och den senaste tiden har de här tio låtar, med Doris som ohotad etta, varit de som nynnats mest, klicka på länken så kommer ni till en Spotify-lista.

Hjärnspöken enligt O

Helt klart är det Frejas fel att just Doris låt satt sig på hjärnan, men originalet är ännu bättre. Inte på YouTube dock, så ni får hålla till godo med Idol-versionen.

Föregående

Tematrio – Titelmän

Nästa

3 x Pija

8 kommentarer

 1. Jag kom på att man kan ju göra jackor! 😉 Trycka med stora feta bokstäver på ryggen BOKBLOGGARE och så har man jämt den på sig, vart man än går. Man får kanske göra ett par att välja mellan, en för vinter och en för vår/sommar/höst. 😉

  Eller så räcker det kanske med t-shirts, jag vet inte…..:D

 2. Har lagt upp en fin jacka på min blogg nu. 😀

 3. Den bruna gröna påsen kom idag. Vilket innehåll… tusen tack. Innan jag dör och Höstoffer har jag gått och tittat på i hyllorna, Finns inte på kartan verkar bra den med.

  Jag ligger långt efter med alla recensioner tyvärr, ber om ursäkt för det. (Kan du kanske skicka en lista på de böcker du skickat mig, mitt minne sviker.)

  Dessutom var det ju andra godsaker i påsen, tack. Chokladen ser väldigt spännande ut, bokmärken behöver jag alltid och en smidigt anteckningsbok har jag letat länge efter.

  Angående avundsjukan… Hör av dig om du kommer till Skånetrakten.

  • Har inte hundra koll själv tyvärr, borde ha antecknat lite flitigare. Ska se vad jag kan komma på!

 4. Åh, Doris är ju storfavorit här med!! Bästa låten! Håller med Hanna.. hör av dig om du är i Skånetrakten.;)

  • Jag är ju aldrig i Skåne men kanske är det värt att dra ner någon gång om det är helgträff om det finns någon soffa att låna.

 5. Doris är ju kanonbra! jag lyssnade på henne i våras på Youtube, och nu igen efter att Freja sjöng henne. Härlig musik!

 6. Någon hemlig handskakning är ju ett måste, du har rätt. Vi får diskutera det!

Kommentarsfunktionen är avstängd.

Driven av WordPress & Tema av Anders Norén

%d bloggare gillar detta: