Bra kombination?

Jag gillar både Nick Hornby och Ben Folds, men hade helt missat att de gjort en skiva ihop. Nu har jag lyssnat och jag gillar som vanligt Folds lugnare låtar. Texterna? Ingen aning, måste nog läsa dem för att kunna uttala mig.

Bjuder på ett klipp som jag hittade via Kulturbloggen. Ungefär 4,20 in kan du höra den låt jag gillar bäst, men det finns fler guldkorn som titellåten From above till exempel om två personer som möts, men aldrig träffats trots att de troligen hade passat ihop hur bra som helst. Problemet är bara att det inte räcker att sitta bredvid varandra på en bar, eller nära varandra på en biograf. Kul idé egentligen med en låt om två människor som rör sin nära varandra, men inte tillräckligt. Slumpen, ödet eller vad det nu är som gör det och vad som gör att vissa faktiskt träffas.

Vill du lyssna på hela albumet så finns det här: Ben Folds/Nick Hornby – Lonely Avenue

Rulla till toppen
%d bloggare gillar detta: