Min bokmässa

När det nu händer lite saker i Göteborg gäller det att passa på. Mohammed och berget ni vet. Jag talar alltså om Bok- och biblioteksmässan. Jag har lite planer redan, men kommer säkert att fylla på med mer.

På torsdagen ska jag på mässan med mina kollegor och gå på Skolspåret, föreläsningar som vänder sig till lärare. Jag planerar bland annat att lyssna på Liza på Språkmakargatan som ska prata om elever och internet.

Klockan 16.00 anser jag mig ha jobbat färdigt och går på Karins Bokbloggsfika som sedan övergår i middag arrangerad av Bokhora.

På fredagen jobbar jag och då blir det ingen mässa, men min första lektion börjar sent och jag funderar på att klämma in en bokfrukost med Breakfast Bookclub innan jobbet. Lite onödiga mil att köra, men om jag gillar Radhusdisco kommer jag dit, annars inte. Jag är inte så sugen på att såga författare rakt upp i ansiktet.

På lördag blir det däremot en heldag. Då finns ett bokbloggarcafé som Karin också är ansvarig för. Fritt mingel mellan 15.00-16.00 samt 17.30-18.00, övriga tider finns andra aktiviteter och jag lyssnar gärna till Bokhororna Jessica och Johanna.

Det ska bli grymt kul att träffa en massa bokbloggare och andra internetbekanta IRL. Förra året tyckte jag mest att det kändes läskigt och vågade inte riktigt gå dit som bokbloggare. I år däremot ser jag verkligen fram emot det! Kommer du?

8 reaktioner på ”Min bokmässa”

  1. Det låter fantastiskt roligt och jag önskar verkligen att jag också skulle kunna ta mig dit. Men jag bor ca 140 mil från Göteborg och jag har varken tid eller pengar att förverkliga den drömmen. Inte i år i alla fall.

    Jag hoppas att du får en supertrevlig helg och att du kommer att blogga om alla dina upplevelser efteråt! 🙂

  2. Vilken helhelg! Låter superkul. Själv är jag bara där på torsdag och tänker då rusa runt lite lätt förvirrad på mässan innan det är dags för eftermiddagens bokbloggsfika. Tyvärr måste jag åka hem innan middagen drar igång… Blir kul att ses!

  3. Jepp! Och just den föreläsningen är jag också sugen på. Måste nog sätta mig och strukturera, precis som du har gjort. 🙂 Jag åker dock hem vid 18 på lördag så då blir det lite avhugget. Bokade lite fel dag känns det som nu. Oh well.

  4. Jag ska dit för första gången och ser verkligen fram emot att insupa atmosfären, gå på några seminarier och drömma om den dag jag får åka dit som författare. Några tips till en förstagångsbesökare? Vad bör man tänka på/akta sig för?

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen
%d