Reprisstruktur enligt O

Jag försöker sakta med säkert flytta över mina ca 300 recensioner från den gamla bloggen hit till enligt O. Ofta försöker jag hitta en aktuell eller i alla fall logisk anledning till reprisen och idag jag Bokia mig några tips. De har startat årets Låna & Läs för säsongen och då mina svärföräldrar brukar gå med och dessutom är trogna bloggläsare kommer jag att publicera recensioner av de böcker på listan som jag redan läst.

Håll ögonen öppna!

2 reaktioner på ”Reprisstruktur enligt O”

  1. NU förstår jag varför du har kört ”Favorit i repris” – jag tyckte det var lite knepigt att du plötsligt började reprisera dina recensioner men nu fattar jag att det är för att de finns i den gamla bloggen. Trögtänkt, är vad jag är!

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen
%d bloggare gillar detta: