Veckans jerka

Annika fortsätter sin bokbloggsjerka den här veckan. Och veckans fråga är:

BERÄTTA OM BOKEN/BÖCKERNA DU LÄSER JUST NU:

Jag har faktiskt läst mig ur mitt senaste läskaos ganska bra och håller just nu ”bara” på med fyra böcker. Nästan klar med Alex James memoarer från Blur-tiden och det börjar bli lite väl mycket supande och knullande, men okej jag läser ut den. Såklart. Det är ändå Alex James vi snacka om.

Persikosommar är också lite trög, men börjar ta sig. Lite Systrar i jeans vibbar, men de tre tjejerna befinner sig på samma plats, istället för att ha på sig samma jeans. De är inte kompisar heller, i alla fall inte ännu, så likheten är egentligen att boken handlar om några tonårstjejer. Ja, ja, den har i alla fall avancerat från toa till nattduksbordet så den blir nog snart utläst.

Lagom finns bara i Sverige: och andra myter om språk av Mikael Parkvall är bra toalektyr faktiskt. Lagom långa kapitel och hyfsat lättläst.

Idag började jag också ge mig på höstskörden och först ut är en efterlängtad bok av Karin Alvtegen som heter En sannolik historia, har just börjat men den verkar lovande.

Läslusten börjar verkligen komma tillbaka, kanske för att det dykt upp tre nya recensionsböcker. Har dessutom reserverat några biblioteksböcker. Många läsupplevelser för mig alltså och därmed förhoppningsvis läsvärda blogginlägg för er.

Var med i bokbloggsjerkan du också. Läs allt om den här.

3 reaktioner på ”Veckans jerka”

  1. Karin Alvtegen läste jag för några år sedan och hennes böcker gillade jag. Av någon anledning har jag inte läst det som hon har givit ut efter boken ”Svek”. Efter att ha läst lite om Saknad, Skuld och boken du håller på och läser så känns det som att det åter är dags att lägga till hennes böcker på min att läsa lista.

    Dessutom låter boken av Mikael Parkvall som en bok som skulle passa en språknörd som jag 🙂

  2. Vad lustigt! Jag läste också Alvtegens första bok och jag gillade den men har sedan inte läst fler. Får väl försöka ta upp henne igen kanske.

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen
%d bloggare gillar detta: