Bokbloggsjerka

Annika har startat en bokbloggsjerka. Svara på veckans fråga du också, lämna url till ditt inlägg hos Annika och hoppas sedan på att dina läsare gör detsamma. Följ sedan frågans (och svarets) färd genom bokbloggarland. Ungefär så är det tänkt, men läs gärna mer hos alkb.

Så här lyder reglerna:

1. Skriv in urlen till ditt inlägg om ”jerkan” i Mr Linky listan hos Annika.

2.  Besök andra bloggar genom att klicka på deras ”jerka”inlägg. Hitta nya bloggar att följa. Skaffa nya vänner. Prata om . Skryt upp dina favoritförfattare. Ha kul!

3.  Sprid information om jerkan så att så många som möjligt hittar hit och kan dela med sig. Ju fler vi blir desto fler nya bokbloggar kommer vi att hitta under resans gång.

4. Besvara följande fråga i ditt inlägg (det blir en ny fråga varje vecka!)

Veckans fråga lyder:

Vilket språk läser du helst på och varför?

Självklart är det enklast att läsa på svenska. Då behöver jag inte tänka på ordens betydelse utan bara koncentrera mig på innehållet.

Jag försöker läsa en del på engelska också för att hålla språket levande. Jag undervisar ju i språket, men ibland känns det som att det snarare försämrar än förbättrar mitt språk.

Jag har funderat på att pröva att läsa böcker på norska eller danska, men än så länge har det stannat vid just funderandet.

5 reaktioner på ”Bokbloggsjerka”

  1. Kul att du vill vara med och hoppa runt bland bokbloggarna (tyvärr är vi för närvarande bara tre (!) stycken, men jag hoppas på många fler i framtiden).

    Jag läser också främst på svenska just för att det är enklast så. Håller dock på att försöka bättra mig: jag har precis läst ut Stephen Booths bok Lost River, jag håller på med en bok på tyska och jag har två engelska och sex italienska böcker i bokhyllan. Vi får väl se hur det hela utvecklar sig… 🙂

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen
%d bloggare gillar detta: