En enkät sitter alltid fint

Just den här kommer från Helena på Bokhora och lyder så här:

Senaste…

… meningen du läste: Nej men oj. Hur ska jag komma ihåg det. Ska kolla!

Istället hade den varit ett stilla erkännande som hade växt fram i den första besvikelsen.

s.337 ur Stråk av rött

… impulsköpet: Var faktiskt boken (en av fem)  jag läser nu Stråk av rött av Elizabeth George som ropade lockande på ICA i förra veckan. Det borde vara förbjudet att sälja pocketböcker i mataffärer. Lockelserna blir allt för många. Men som sagt 91 olästa böcker…


… bibliotekslånet: Jag lånade Ulrika Knutssons Kvinnor på gränsen till genombrott om kvinnorna kring Tidevarvet och Fogelstads folkhögskola för några veckor sedan. Jag skrev c-uppsats i historia om Kerstin Hasselgren som var första kvinnan i första kammaren och därmed först i Riksdagen och är lite insnöad på kvinnohistoria från den tiden. Ska bara ta mig tid att djupdyka. Ingen bok man läser med ett halvt öga.

… bokrelaterade överraskningen: Att jag lyckades byta till mig riktigt färska Påminnerskan av Ann Tyler i Bokåtervinningen. Den låg i lådan idag. Tack Bokhunger!

1 reaktion på ”En enkät sitter alltid fint”

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen
%d bloggare gillar detta: