Konsten att bli en framgångsrik bloggare

Bokhunger som jag nyligen upptäckt genom bokåtervinningen lottar ut en VooDoll på sin blogg. Jag har fingrat på de här fantastiskt söta små dockorna många gånger, men alltid känt mig lite barnslig och därmed fegat ur. Att vinna en vore därför kul.

Vilken skulle då passa bäst?

En Power Mum skulle jag definitivt behöva om den kunde ge mig kraft att hantera gnäll och smulor som det utlovas. Frågan är dock om ens en VooDoll kan lösa frustrationen under trotsperioderna.

Zombie Magician avskyr irriterande och trångsynta personer, men det behöver jag ingen hjälp med, det gör jag så bra själv.

Men mest av allt vill jag ha en Linda Shadowe som är allt jag vill vara. Samma namn har vi redan. Förnamn alltså. Hon kan ge evig ungdom och tid som räcker till. Hur underbart låter inte det? Att hon sedan är ett PR-geni som kan hjälpa till att få min nygamla blogg att bli framgångsrik utan dagens outfit  är helt klart en bonus.

Vilken VooDoll vill du vinna? Läs om tävlingen här.

2 reaktioner på ”Konsten att bli en framgångsrik bloggare”

  1. Jag köpte mig faktiskt en sån liten docka när jag var i London för ett par år sedan, i form av en sumobrottare. Verkar inte finnas på siten så den kanske är lite unik ändå? =)

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen
%d bloggare gillar detta: