Favorit i repris

Det kommer som sagt att dyka upp en del gamla favoritinlägg i nya bloggen då jag valt att inte exportera allt. Jag vill att enligt O ska bli en mer renodlad bokblogg med bra inlägg. Då jag har drygt 2000 inlägg i min förra blogg, varav ca 300 recensioner,  känns det synd att helt glömma bort dem.  Inlägg som repriseras kommer att märkas med följande bild:

Kanske är mina trogna läsare, liksom jag, inte alltid 100% uppmärksamma eller sugna på att läsa, då kanske ni inte har läst inläggen förut. Annars får ni hoppa över och hojta till om ni får tråkigt!

4 reaktioner på ”Favorit i repris”

  1. jag har skrivit hela dagen. Om man räknar att hela dagen är mellan 10-15. 🙂 Så go ahead. Flytta mig gärna. 🙂

  2. Och för övrigt är det lite jobbigt att du har bytt blogg. Nu måste jag ju länka om. Snart. Men det är fint här. 🙂

    1. Just omlänkningar är jobbigt! 😉 Nu har jag köpt ny telefon så snart ska jag slå dig i inlägg tänkte jag…

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen
%d bloggare gillar detta: