enligt O

Tankar från en bokberoende

Favorit i repris

Det kommer som sagt att dyka upp en del gamla favoritinlägg i nya bloggen då jag valt att inte exportera allt. Jag vill att enligt O ska bli en mer renodlad bokblogg med bra inlägg. Då jag har drygt 2000 inlägg i min förra blogg, varav ca 300 recensioner,  känns det synd att helt glömma bort dem.  Inlägg som repriseras kommer att märkas med följande bild:

Kanske är mina trogna läsare, liksom jag, inte alltid 100% uppmärksamma eller sugna på att läsa, då kanske ni inte har läst inläggen förut. Annars får ni hoppa över och hojta till om ni får tråkigt!

Föregående

Tänk om jag blev hundra

Nästa

På äventyr med Ellen Elg

4 kommentarer

  1. jag har skrivit hela dagen. Om man räknar att hela dagen är mellan 10-15. 🙂 Så go ahead. Flytta mig gärna. 🙂

  2. Och för övrigt är det lite jobbigt att du har bytt blogg. Nu måste jag ju länka om. Snart. Men det är fint här. 🙂

    • Just omlänkningar är jobbigt! 😉 Nu har jag köpt ny telefon så snart ska jag slå dig i inlägg tänkte jag…

Kommentarsfunktionen är avstängd.

Driven av WordPress & Tema av Anders Norén

%d bloggare gillar detta: