enligt O

Tankar från en bokberoende

Biblioteksbesök enligt O

Varje gång jag ska lämna tillbaka biblioteksböcker händer samma sak. Förutom att de ofta är försenade då, för det är de visserligen ofta, men faktiskt inte alltid. Jag behöver alltså inte alltid betala böter, men nästan. Varje gång jag går in på biblioteket tänker jag däremot alltid att jag bara ska lämna tillbaka alla böcker jag (förhoppningsvis) hunnit läsa, eventuellt låna om någon jag ännu inte hunnit läsa (och som kanske inte blir läst den närmaste månaden heller) och sedan ska jag vandra ut ur biblioteket (i princip) tomhänt.

Idag gick det ungefär lika bra som det brukar gå och jag kom hem ut med inte mindre än åtta böcker. Nu ska jag bara fixa lite lästid också. Det där lilla problemet.

Klart är att OM jag lyckas läsa de här böckerna ser min geografiska lässtatistik bra mycket bättre ut.


Föregående

Det är mors dag idag

Nästa

Simma med de drunknande

3 kommentarer

 1. Honeckers kanderade äpple är riktigt bra!

 2. therese

  Gör som jag.

  Testa ”3-boks-regeln

  Du får ha 3 olästa böcker hemma samtidigt
  (både bibliotekets o egna böcker räknas)

  o alla böcker som kommer med hem måste läsas från start till mål

  urvalet av läsning sker på bibblan

  funkar jättebra 🙂

Kommentarsfunktionen är avstängd.

Driven av WordPress & Tema av Anders Norén

%d bloggare gillar detta: