Premiär för 2016

Jag läser mer och mer e-böcker och faktiskt är det så att jag påbörjar årets första pocketbok idag. Så var det verkligen inte tidigare, då jag pocketboken var det vanligaste formatet. Dagens pocketbok avnjuts i solen på Österlen. Lite kallt i vinden, men i övrigt perfekt läsväder. 

Läs också:

4 comments

  • Jag har precis påbörjat min andra e-bok och gillar verkligen formatet. Det är en smidigt och behändigt komplement till de fysiska böckerna, tycker jag.
    bakbokmat recently posted..Vara FrankMy Profile

  • Marion

    Jag älskar att bläddra i pappersböcker och lånar det mesta eftersom jag inte har plats för fler böcker. Bibliotekets reservationssystem är fantastiskt!

    • Lånar också mycket på biblioteket, men läser främst e-böcker då det är så himla smidigt. Trodde aldrig att jag skulle överge pappersböcker, men nu har jag nästan gjort det.