enligt O

Tankar från en bokberoende

Veckans ord på B

B

Dags för andra bokstaven och nya veckans ord. Fem ord som du ska associera med böcker. Du kan använda fem ord till ett verk eller presentera upp till fem stycken dvs ett för varje ord. Eller varför inte presentera ett gäng författare som du förknippar med orden. Att blanda går självklart alldeles utmärkt. Inga krav på att namn eller verk börjar på någon speciell bokstav och inte heller något krav på att det är kvinnor som skrivit böckerna eller är huvudpersoner i dem. Så fri som en styrd utmaning kan bli alltså, förutom att jag tänker mig ett fokus på böcker och inte på kultur i allmänhet.

Veckans ord är:

begåvad

beundra

bov

bröllop

bur

 

Vilka böcker, författare eller annat litterärt förknippar du dessa ord med? Svara i en kommentar eller i din blogg. Mina svar kommer i ett senare inlägg.

 

Föregående

Böcker jag vill läsa

Nästa

Veckans ord på B: Mina svar

8 kommentarer

  1. Här kommer mitt svar: http://ewelinasbokblogg.blogspot.se/2016/04/utmaning-veckans-ord-pa-b.html

    En riktigt klurig utmaningen, men den här veckan lyckades jag knåpa ihop ett svar!

  2. Hur har jag lyckats missa detta fantastiska initiativ? Ramlade över det imorse, av en slump!

    Därmed kommer förstås både A och B denna veckan 🙂

    http://annzah.com/2016/may/veckans-ord-a-och-b-2.html

Kommentarsfunktionen är avstängd.

Driven av WordPress & Tema av Anders Norén

%d bloggare gillar detta: