enligt O

Tankar från en bokberoende

Läsplaner för februari

Planen för januari var att hänga kvar i 2015 ett tag till. Jag läste åtta böcker, de flesta utgivna 2015. Tre fanns på min inspirationslista, tillsammans med två halvlästa ska tilläggas. Det säger dock lite om hur jag förhåller mig till listor.

I februari ska jag istället blicka framåt och läsa nya böcker. Kanske slinker något lite äldre recensionsexemplar ner och säkert en och annan ”måstebok”, men förhoppningsvis blir det mest nytt och fräscht.

Vilka är dina läsplaner för februari?

Föregående

Böcker jag inte köpte

Nästa

En kort utmaning

2 kommentarer

  1. Jag vill läsa Anna and the french kiss, Jane Eyre och om jag köper några böcker på bokrean. Kram på dig <33

Kommentarsfunktionen är avstängd.

Driven av WordPress & Tema av Anders Norén

%d bloggare gillar detta: