enligt O

Tankar från en bokberoende

Kvällens kulturella innehåll

Vintersaga_affisch

Efter en vabdag med ynklig son ska det bli extra trevligt att få gå på något så ovanligt som bioteater. På Bio Roy visas 18.30 ikväll en uppsättning av Shakespeares En vintersaga med Kenneth Branagh Theatre Company, som håller till på Garrick Theatre i London. I huvudrollerna ser vi fantastiska Judi Dench och teatersällskapets ledare himself. Mitt sällskap är bokklubben Bokbubblarna och det gör det extra trevligt.

Kan du inte ta dig till Bio Roy just idag har du en chans till att se uppsättningen 15/2 18.30. Håll ögonen öppna efter inlägg imorgon, så får du veta om du ska skynda dig att boka biljetter eller inte.

Föregående

Underbara Lars Lerin

Nästa

Shakespeare med extra allt

2 Comments

  1. Roligt! Jag ska se den på Bio Rio den 14 /2. 🙂

  2. Åh, Judi Dench, en sådan fantastisk skådespelare. Hoppas föreställningen var bra!

Kommentarsfunktionen är avstängd.

Driven av WordPress & Tema av Anders Norén

%d bloggare gillar detta: