enligt O

Tankar från en bokberoende

En söndagssmakbit från Amsterdam

original

Idag började jag så äntligen läsa Miniatyrmakaren av Jessie Burton, som är vår nästa bokcirkelbok i bokklubben Bokbubblarna. Jag har hunnit knappt 50 sidor och så jättemycket har inte hunnit hända. Huvudpersonen Nella har anlänt till Amsterdam och träffat först sin svägerska och sedan sin make. Det är en minst sagt märklig familj hon tagit plats. Det citat jag valt att dela med mig av som är dagens smakebit på en søndag lyder så här:

Är detta min nya familj? frågar hon sig. Det förefaller omöjligt att en enda av människorna här någonsin skrattat, kanske bara fnissat i ena ärmen.

(s.48)

Miniatyrmakaren liknar inte de böcker jag brukar läsa, men jag har gott hopp om den.

 

Föregående

Författare som står i vägen

Nästa

Underbara Lars Lerin

6 kommentarer

  1. den vill jag läsa, tack för smakbiten!

  2. jag tyckte nog att den här boken var riktigt läsvärd. lite typ Tulpanfeber på sätt och vis

    • Får också lite Tulpanfebervibbar! Har läst ungefär 100 sidor nu och gillar mycket faktiskt.

  3. Men vilken otäck känsla att få i sin nya familj.

    • Det verkar vara en riktigt otäck familj! Något är helt klart skumt, väntar på att få veta vad.

  4. Den där ligger och väntar i läsplattan:-)

Kommentarsfunktionen är avstängd.

Driven av WordPress & Tema av Anders Norén

%d bloggare gillar detta: