enligt O

Tankar från en bokberoende

Höst enligt O

Jag brukar säga att jag inte gillar hösten, men idag gör jag det. Jag har smitit ut från sonens innebandyträning för att njuta av solen och lugnet. Vattnet kluckar mot stranden, det är fortfarande riktigt varmt och allt är ganska så väldigt bra mitt i all stress som gör att världen snurrar för snabbt. Till sällskap har jag Mats Strandberg, ett gäng läskiga figurer på en finlandsfärja och några fåglar.  

 

Föregående

Ett pris fyller 20 år

Nästa

En torsdag i oktober

3 kommentarer

  1. Den ska jag strax börja på, verkar läskig som sjutton

  2. Bam

    Ser ut och låter som att det är helt okej sätt att spendera dagen!

  3. Låter som att du hade en bra stund där! Även här snurrar det lite för snabbt och dessutom längtar jag desperat efter lite kyligare väder.

Kommentarsfunktionen är avstängd.

Driven av WordPress & Tema av Anders Norén

%d bloggare gillar detta: