enligt O

Tankar från en bokberoende

Bottenrekord hos Bokbubblarna

Mitt första möte med Suzanne Brøgger blev kanske inte superlyckat. Till T är något av det märkligaste jag läst. En dysfunktionell familj som döper om sig till karaktärer ur Nalle Puh väntar på att gå besök och under tiden får vi veta nästan för mycket om deras galet sjuka liv.

Huvudpersonen Tiger har ett symboliskt namn, hon håller mycket inom sig och iakttar mer än deltar. Mamman Kängu har helt fokus på sig själv och att barnen mår dåligt av att hon mår dåligt står helt klart.

Det som spårar ur blir i slutet bättre, men jag avslutar läsningen nästan lika förvirrad som jag inleder den. Inte sugen på att läsa mer Brøgger, i alla fall inte nu, men nöjd över att jag läst något av henne. Check!

Bokbubblarna ger den en tvåa. Vårt lägsta medelbetyg hittills.

Föregående

Vad hyllrensningen lärde mig

Nästa

Tisdagsutmaning om tidsresor

2 kommentarer

  1. Jag läste inte ens ut den och jag tycks inte ha missat något. 🙂

    • Tror du klarar dig utan. Lite intressant att ha läst, men inte mycket mer.

Kommentarsfunktionen är avstängd.

Driven av WordPress & Tema av Anders Norén

%d bloggare gillar detta: