enligt O

Tankar från en bokberoende

Var jag läser helst

Veckans utmaning på Kulturkollo handlar om att visa var vi läser helst. Vår favoritläsplats alltså. Temat är höst och mys, ett tema som är totalt främmande för mig. Höst och mys går liksom inte ihop. Inte heller är jag ett fan av brasor och filtar klarar jag mig utan.

bild 1(1)

Om jag ska läsa inomhus, som är ett måste så här på hösten, blir det i min ganska nyköpta fåtölj. I teorin gillar jag också att läsa i sängen, men i praktiken är det så att jag alltid somnar när jag försöker mig på det.

 

2014-04-24 19.15.20

Annars är balkongen i svärföräldrarnas lägenhet i Fungirola den perfekta läsplatsen. Varmt och skönt. En solstol på stranden är också kanon.

Var läser du helst?

Föregående

Modiano är vinnaren

Nästa

Men kanske ändå

4 kommentarer

  1. Marion

    Nu i sängen istället för att få välbehövlig sömn, men allra helst i en solstol vid poolen någonstans i Grekland.

    • Solstolar är bäst! Är inte så bra på att läsa i sängen som sagt, somnar väldigt snabbt.

  2. Är fåtöljen från IKEA? Jag tycker nämligen den ser likadan ut som min läsfåtölj fast den är grå 😉

Kommentarsfunktionen är avstängd.

Driven av WordPress & Tema av Anders Norén

%d bloggare gillar detta: