enligt O

Tankar från en bokberoende

En lysande idé

Tänk er en sommarkväll i Göteborg, en stor skara bokälskare, en begåvad författare med anknytning till staden och en bok där en av de mest kända personerna faktiskt bott här. Tänk sedan att alla dessa bokälskare läser just den här boken, pratar om den först med varandra och sedan tillsammans med författaren. Världen största bokcirkel. Hur coolt är inte det?

Allt arrangeras av Fyrahundrafemtio och Göteborgs Kulturkalas 13/8. Författaren är Johannes Anyuru, boken hans Augustprisnominerade En storm kom från paradiset. En riktigt bra bok som jag skrev så här om. Nu ska jag läsa om den med pennan i handen för att riktigt vara redo.

bild(36)

Föregående

Två lättlästa

Nästa

Sommarvärdar 2014 enligt O

2 kommentarer

  1. Nästan värt ett besök till Gbg! Tycker att Johannes Anyuru är otroligt sympatisk.

  2. Åh vad kul, det kanske vore något.

Kommentarsfunktionen är avstängd.

Driven av WordPress & Tema av Anders Norén

%d bloggare gillar detta: