enligt O

Tankar från en bokberoende

Ibland är det lite för dyrt

Jag köper oftare och oftare en e-bok istället för en fysisk bok. Mest för att jag inte har plats för fler böcker hemma, men också för att det är väldans smidigt att läsa på min iPad eller läsplatta. När prissättningen ser ut så här förstår jag dock inte vem som väljer eboken, eller för den delen pocketversionen. Undrar om något blivit fel här?!

Skärmavbild 2013-08-19 kl. 22.05.58

 

Föregående

Visst är vi jämställda

Nästa

Maja Grå klarar allt

4 kommentarer

  1. Ser helt klart fel ut i alla fall!

    • Visst gör det? Att ebok är dyrare än pocket är dock allt för vanligt.

  2. Nathalie

    Det är märkligt. Jag förstår att en viss summa av bokens pris är ersättning till författare och förlag, men eböcker borde vara billigare då förlagen inte har några tryckkostnader.

    • Inga tryckkostnader, men högre moms tror jag. Det är också väldigt konstigt å andra sidan.

Kommentarsfunktionen är avstängd.

Driven av WordPress & Tema av Anders Norén

%d bloggare gillar detta: