enligt O

Tankar från en bokberoende

Gamla godingar 8

20130628-132931.jpg

Titta vad jag hittade i mormors bokhylla! En riktig klassiker, som jag inte längre minns något av mer än känslan jag fick av att läsa den. Sidney Sheldon var lite, lite förbjuden och kittlande helt klart. På andra sidan midnatt handlar om Noelle som gör allt för att hämnas på sin ungdomskärlek Larry som svek henne. Hämnd verkar vara något av ett favorittema för Sheldon. Om jag inte minns fel blev boken också film?!

Läste du också Sidney Sheldon?

Föregående

Land nummer 19

Nästa

Gamla godingar 9

4 kommentarer

  1. Jag läste också Sidney Sheldon. Marys chans, Tracys hämnd, Lucias flykt, Catherines dröm. Jag tyckte bäst om Tracys hämnd.

  2. Självklart slukade jag Sheldon.

  3. Såklart har jag tryckt i mig ett antal Sidney Sheldon. *går och kollar om de står kvar i hyllan* Nej, de stod inte kvar. Måste ha rykt i samma rensning som alla Danielle Steel. 🙂

    • Jag har också rensat bort Steel men Sheldon lånade jag av mormor då också!

Kommentarsfunktionen är avstängd.

Driven av WordPress & Tema av Anders Norén

%d bloggare gillar detta: