enligt O

Tankar från en bokberoende

Heja Håkan!

9021_250

Jag läser, eller rättare sagt sjunger mig igenom Klara Krantz debutbok Ge mig arsenik där huvudpersonen Elsa lyssnar på Håkan Hellströms debutalbum Känn ingen sorg för mig Göteborg. Jag är inte Elsa, men kan identifiera mig lite med hennes lärare. Hoppas att han inte spårar ur bara. Jag måste säga att jag älskar att läsa en bok med ett så tydligt soundtrack. Återkommer med mer tankar då jag läst färdigt. Tills dess får ni lyssna på Håkan själv.

 

Föregående

Achebe visade mig Biafra

Nästa

Tematrio – Saint Patrick

3 kommentarer

  1. Nu blev jag också sugen på att läsa Ge mig arsenik. Älskade Håkans debutalbum!

    • Det är så himla snyggt hur musiken, eller rättare sagt texterna, vävs in i handlingen.

  2. Åh vad jag måste läsa den boken! Minns hur intensivt jag älskade Håkans debutalbum. Tidningen Darling intervjuade honom, och jag läste intervjun om och om igen.

Kommentarsfunktionen är avstängd.

Driven av WordPress & Tema av Anders Norén

%d bloggare gillar detta: