enligt O

Tankar från en bokberoende

Trevlig träff med Göteborg läser

alt 22

Att läsa för nöje och för bildning, det är verkligen vad det handlar om när det gäller John Hall av Sophie Elkan. Jag lär mig massor, men det är definitivt ingen tråkig bok. Att få samtala om den med andra idag på Stadsmuseet förhöjde verkligen läsupplevelsen ytterligare.

bild-24

 

bild-22

 

bild-21

Jag hoppas att ni som kom hade lika trevligt som jag och att ni hänger på fler träffar i vår. Ett längre inlägg om vår träff, samtalet och några tankar kring min läsning kommer!

 

 

Föregående

Investering för framtiden

Nästa

Kaka söker maka

3 kommentarer

  1. Tack för att ni ordnade träffen! Ser fram emot fler 🙂

  2. Får försöka nästa gång.

Kommentarsfunktionen är avstängd.

Driven av WordPress & Tema av Anders Norén

%d bloggare gillar detta: