Vill du ha ett pocketfodral?

Jag brukar alltid använda pocketfodral när jag läser pocketböcker. Det blir mer stabilt och jag behöver aldrig fundera över vad jag ska ha för bokmärke. Sedan tidigare har jag ett knallrosa från Ordning & Reda och nu har jag också ett svart från Pocketfodral.se. Det senare har lite mjukare skinn och verkar lovande.

bild-9

Vill du också ha ett pocketfodral? Nu har du chans att vinna ett vinrött fodral från just Pocketfodral.se.

För att vara med vill jag att du lämnar en kommentar, samt skriver om tävlingen på din blogg och länkar hit. Har du inte någon blogg funkar det utmärkt med Facebook eller Twitter.

Jag vill också att du berättar om vilken bok du tänker premiärläsa i ditt nya pocketfodral.

Fram till nästa söndag 17/2 kl 12.00 kan du vara med och tävla.

Stort lycka till!

Läs också:

43 comments