enligt O

Tankar från en bokberoende

Vill du ha ett pocketfodral?

Jag brukar alltid använda pocketfodral när jag läser pocketböcker. Det blir mer stabilt och jag behöver aldrig fundera över vad jag ska ha för bokmärke. Sedan tidigare har jag ett knallrosa från Ordning & Reda och nu har jag också ett svart från Pocketfodral.se. Det senare har lite mjukare skinn och verkar lovande.

bild-9

Vill du också ha ett pocketfodral? Nu har du chans att vinna ett vinrött fodral från just Pocketfodral.se.

För att vara med vill jag att du lämnar en kommentar, samt skriver om tävlingen på din blogg och länkar hit. Har du inte någon blogg funkar det utmärkt med Facebook eller Twitter.

Jag vill också att du berättar om vilken bok du tänker premiärläsa i ditt nya pocketfodral.

Fram till nästa söndag 17/2 kl 12.00 kan du vara med och tävla.

Stort lycka till!

Föregående

Vem var John Hall d.y.?

Nästa

Var ligger utomlands?

42 kommentarer

 1. Jag vill!! Eftersom jag bär med mig böcker mellan alla rum i huset för att kunna ta tillvara varenda lilla lässtund i fred så kan mina böcker hamna lite olämpligt ibland. I går råkade tex min son ställa en colaburk som läckte på en av mina böcker!! Ett pocket fodral hade varit till stor hjälp då tex. När jag vinner (skriver inte OM :-)) tänker jag som premiärbok i fodralet läsa Nattens cirkus av Erin Morgenstern. Det omslaget är så snyggt att det är extra viktigt att skydda.

  • Just att det går att torka av oönskade saker är verkligen en bra grej.

 2. Jag vill gärna vinna ett pocketfodral då jag inte äger något.

  Jag skulle nog läsa boken Sommarhuset som jag fortfarande inte läst.

  Jag har tipsat om tävlingen här.

  http://bokmamma.blogspot.se/2013/02/vinn-pocketfodral.html

 3. Här har jag skrivit om din tävling: http://violensboksida.bloggplatsen.se/2013/02/10/9446139-jag-vill-ha-ett-pocketfodral-enligto/

  som du ser så blir det nog Fasanjägarna som jag inviger det med.

  • Tack för boktipset! Har inte läst något av Jussi Adler-Olsson ännu, men borde kanske göra det…

 4. Maria kihlström

  Perfekt för att skydda boken från Alvar 8 månader som älskar böcker men helst äter på dem….
  Den första boken skulle bli gengångare av jo nesbö, den ligger på tur. Delar på fejjan.

  • Har faktiskt inte läst senaste Nesbö, men pocketfodral är helt klart bra om man ska skydda böcker från hungriga barn.

 5. Jag har tipsat om tävlingen här: http://whatyoureadin.blogspot.se/2013/02/vill-vinna.html

  Vinner jag så blir det boken ”Twitterature” av Alexander Aciman och Emmett Rensin som ska läsas – den har nämligen fått framsidan vikt av att ligga oläst i handväskan. Hade varit bra med ett pocketfodral då…

 6. Jessica Bengtsson

  Åh, då skulle jag läsa en bok som jag nyss beställt hem: I det sista regnet av Janesh Vaidya. Jag tror att det blir en vacker och alldeles underbar upplevelse!

 7. Hade verkligen varit perfekt då pockets brukar bli tämligen misshandlade i min tygväska när vi är ute på diverse äventyr. Vinner jag så borde jag nog ta tag i Life of Pi av Yann Martel som har legat och väntat tålmodigt i en av boktravarna på skrivbordet.

  Länk: http://reiyu.blogg.se/2013/february/pocketfodral.html

 8. Jag vill jättegärna ha ett riktigt pocketfodral. Om jag skulle vinna så kan det vara Boktjuven av Zusak som får inviga det.

  http://bokslut.blogspot.se/2013/02/jag-vill-vinna.html

 9. Jag vill jättegärna vinna ett pocketfodral. Eftersom jag har mest inbundna på läsplaneringen framöver blev det lite klurigt att bestämma vilken bok jag skulle premiärläsa, men jag tror att det skulle blir Tidsresenärens hustru av Audrey Niffenger.

  Jag har bloggat om tävlingen här: http://lacrimamens.com/blog/jag-vill-vinna.html

 10. Jag vill vara med!
  Boken jag skulle premiärläsa i den blir nog Little Women eller någon av mina andra klassiker 🙂
  Inlägg: http://bokrecensionernu.blogspot.se/2013/02/nu-har-forhandsbokningen-infor-rean.html

  • Little Woman älskade jag verkligen när jag var tonåring. Kanske dags att läsa om.

 11. Jag är gärna med! 🙂 Här har jag skrivit om tävlingen;

  http://vargnattsbokhylla.blogspot.se/2013/02/vill-vinna.html

  och jag skulle inviga fodralet med Horn av Joe Hill 🙂

 12. kenneth

  Är fodralet lika skönt som det är snyggt?
  🙂

 13. Klart man vill äga ett pocketfodral! Skitsmart ju. Premiärläsningen ger jag till Kärlekens Historia av Nicole Krauss. Håller tummarna nu! http://lillstrumpasysteryster.blogspot.se/2013/02/fodral-ar-grejen.html

  /Anna

 14. Det går ju inte att motstå chansen att få ett sådant:
  http://vastmanbok.blogspot.se/2013/02/jag-vill-ha-ett-pockerfodral.html

  Jag vill stoppa in Korparna av Tomas Bannerhed i fodralet.

  • Åh, Korparna är ett dåligt samvete. Fick den 2011 på Bokmässan signerad, men har aldrig kommit mig för att läsa den. Återkom och berätta!

 15. Åh, jag hoppas jag har turen på min sida nu, köper nästan uteslutande pocketböcker, och vill gärna att dom håller sig fina då jag önskar köpa en bokhylla såsmåningom för alla böcker…
  Jag tror jag skulle inviga fodralet med boken Wallflower, väldigt nyfiken på den då jag hört mycket bra om den i bloggarna 🙂
  Här har jag bloggat:
  http://bokbild.wordpress.com/2013/02/14/enligt-o-lottar-ut-pocketfodral/
  (och kommer upp på twitter och fb också)

 16. Hej! Jag är jättegärna med och tävlar. Jag har tipsat om tävlingen här: https://www.facebook.com/litteraturkvalster

  Hmm jag några pocket som ligger här och väntar, bl.a. Lotta Lundbergs Ön och Tom Rob Smiths Det hemliga manifestet. Och förresten ligger Pythians anvisningar och väntar på posten också den i pocket.

 17. Vill gärna vara med och tävla
  Har alltid velat ha ett pocketfodral men aldrig blivit av att jag köpt nåt. Provar chansen och ska genast blogga om din tävling med. Boken jag ska använda och premiärläsa om jag skulle vinna blir Min förlorade oskyld av Emma McLaughlin & Nicola Kraus.
  Ha en trevlig helg
  Kram Cissi

 18. Självklart vill jag vara med i utlottningen av ett så lyxigt pocketfodral – då kanske jag faktiskt kan lyckas behålla det själv 🙂

  Boken jag tänkte inviga med var först ”Den hemliga historien”, men efter att ha läst de andra kommentarerna här kom jag på andra tankar!

 19. M

  Ett pocketfodral verkar ju vara en suverän lösning när man vill ta med sig sin bok överallt och ändå bevara den hel.

  Om jag vinner, blir det ”Kjære Gabriel” av Halfdan W. Freihow, som jag fö inte läst än, som får äran av att inviga fodralet.

  Delar på FB.

 20. susan

  Klart jag vill ha ett snyggt pocketfodral att skydda böckerna med. Kul också att kunna vara lite hemlig med vad man läser.

 21. Kram t alla !

  fick semla idag….

Kommentarsfunktionen är avstängd.

Driven av WordPress & Tema av Anders Norén

%d bloggare gillar detta: