Jag är på gång…

bild-8

Jag har börjat läsa Gone girl som beskrivs så här på Gillian Flynns hemsida:

Marriage can be a real killer. One of the most critically acclaimed suspense writers of our time, New York Times bestseller Gillian Flynn, takes that statement to its darkest place in this unputdownable masterpiece about a marriage gone terribly, terribly wrong.

Unputdownable kan vara mitt absoluta favoritord på engelska och masterpiece ger ju vissa förväntningar helt klart.

Jag började läsa Gone girl igår. Efter 25 sidor var jag fast och nu när jag läst ungefär 50 sidor har historien tagit tag i mig rejält. Det bådar gott det här!

Vad säger du Helena. Har du börjat? Jag har redan några frågor till dig och de andra som läser tillsammans med oss. Och de som redan har läst också förresten.

Notera mitt nya matchande pocketfodral

Läs också:

11 comments