enligt O

Tankar från en bokberoende

Nu blev det visst nya planer

Det var visserligen inte mer än ett par dagar sedan jag deklarerade att jag skulle läsa tänkbara nobelpristagare och dessutom kinesiskt i oktober. Vet ni, jag har ångrat mig. Fick nämligen frågan av vår skolbibliotekarie om jag vill vara med och tipsa våra kollegor om nya och bra böcker i mitten av november. Det betyder att jag behöver läsa mycket mer nyutkommet än jag hunnit med hittills i höst.

Jag har plockat ihop en rejäl hög att välja från, men alla kommer jag troligen inte att hinna med. En hel del böcker lockar dock.

Föregående

Betraktelser enligt O v.40

Nästa

En bok om identitet

12 kommentarer

 1. Har bara några sidor kvar av Den sista dagen i december och den kan jag verkligen rekomendera! Fast den kommer nog främst till sin rätt om man läst Röda vita rosen som är den första 🙂

  • Jag har läst Röda vita rosen och tyckte mycket om den. Osäker hur mycket jag kommer ihåg bara. Funkar det ändå?

   • Har nu läst ut den precis och jag tycker nog att det funkar ändå. Det är en hel del hänvisningar till den första boken men jag tror att man förstår även utan den. Det skulle emellertid kunna bli lite rörigt med vilket förhållande de alla har till varandra om man inte läst första boken, då det ju är ett stort virrvarr av ex, kompisar och flörtar 😉 Men jag kan absolut rekomendera boken, som var en väldigt bra uppföljare!

 2. Läs en ny kines då 😉

 3. Hoppas du gillar Het lika mycket som jag gör och tipsar om den sen.

 4. En fin hög! Ingenbarnsland är min favorit av dem som jag läst.

  • Den behöver man kanske ta sats för att läsa? Känns som att det kan vars smärtsam läsning.

   • Nja, både ock. Det är en tuff tjej som tar sig an livet så den är inte deppig.

 5. Vilken bokhög! Är mycket nyfiken på Tigrar i rött väder! Men det verkar som om du inte läst de Vigan, jag lovar att du med din läshastighet typ läser den på en kvart-tjugominuter! Mycket bra bok! Och Sara Granér – såå rolig! Ha en härlig läshelg!

 6. Jag är nyfiken på Sundström och De Vigan, har gillat deras tidigare böcker. Het och Hetekivi (det kunde vara EN titel) är bra!

Kommentarsfunktionen är avstängd.

Driven av WordPress & Tema av Anders Norén

%d bloggare gillar detta: