enligt O

Tankar från en bokberoende

I påsen

20120708-192354.jpg

Tänkte att ni är lite nyfikna på vad som fanns i påsen?! Jag vill också att ni drar er till minnes bokbloggarordspråk nummer 2 för att få förklaring till varför den inte bara innehöll Caitlin Morgans How to be a womanutan också Middlesex och faktiskt också Älskar – Hatar, som tyvärr är nedpackad inför renovering som förhoppningsvis är klar om en vecka.

Alla tre tillhör kategorin ”böcker som jag VERKLIGEN vill läsa”, vilket betyder att de borde bli lästa inom de närmsta månaderna, men man vet aldrig. Tänk på alla böcker som jag var tvungen att ha och som jag vill läsa bums, som står olästa i mina hyllor. Har faktiskt varit ganska duktig på att beta av dem i sommar hittills.

Föregående

Äntligen

Nästa

Annika lottar ut

8 kommentarer

  1. Jag har läst alla tre! Otroligt bra böcker, i synnerhet Eugenides och Moran. You’re in for a treat!

    • Låter bra! Skönt att få det utlåtandet av dig, brukar stämma med min smak!

  2. Jag vill också läsa Middlesex! Men jag avskräcks av sidantalet..

  3. Middelsex är en fantastisk bok! En av mina absoluta favoriter. Ska bli kul att läsa vad du tycker om den.

  4. Saralito

    Jag läste ut Middlesex ganska nyligen och tyckte den var helt fantastisk. Är nästan lite avundsjuk på att du har den oläst 🙂 Morans bok är jag jättesugen på.

    • Visst brukar vi tycka rätt lika? Nu får vi speeda upp renoveringen så att det kan bli läskiga igen!

Kommentarsfunktionen är avstängd.

Driven av WordPress & Tema av Anders Norén

%d bloggare gillar detta: