En första prövning

Jag investerade i en ebokläsare inför semestern och trots att den ännu inte innehåller så många böcker fick den följa med på resan. Första intrycket var sådär måste jag erkänna då kontrasten var lite dålig. Jag hade önskat ett vitare papper vid läsning inomhus. Har inte lyckats hitta något sätt att ställa in det. Lite synd kan jag tycka.

För läsning utomhus fungerar dock denna lilla Letto utmärkt. Jag har läst Spelreglerna av Jonas Karlsson på stranden och det fungerade utmärkt.

Just den boken laddade jag ner från adlibris och det var som utlovat extremt smidigt. Jag har också laddat in en biblioteksbok och en bok i pdf-form som jag fått via mail. Då använde jag mig av datorn och drog över filen till läsarens mapp. Inte lika smidigt som när jag lånar direkt till iPaden, men det tog inte lång tid.

Förhoppningsvis kan Letton ersätta större delen av mina pocketböcker. Den är helt klart smidig att ha i handväskan.

20120624-180355.jpg

20120624-180429.jpg

Läs också:

8 comments