enligt O

Tankar från en bokberoende

En eldig utlottning

Det lottas ut böcker till höger och vänster, men förhoppningsvis finns det ändå några bloggläsare som vill vinna böcker. Det är nämligen inte vilka böcker som helst, utan Eld av Mats Strandberg och Sara Bergmark Elfgren, ännu bättre än Cirkeln hur det nu är möjligt.

Så vad ska du göra? Skriv om tävlingen på din blogg, facebook eller twitter. Tala om varför just du ska få ett exemplar av Eld och vem av de utvalda som är din favorit. Det senare är mest för att jag är nyfiken!

Min favorit var Minoo i Cirkeln men faktum är att Ida växte väldigt i bok nummer 2.

Ni har en vecka på er till lördag 26/5, alltså självaste Pingstafton kl 12.00.

Lycka till!!!

Föregående

Hedvig är min nya idol

Nästa

En riktig nostalgitripp

10 kommentarer

 1. Ja jag vill gärna vara med och tävla om Eld och postar ett inlägg under dagen.

 2. Jag skrev om det på facebook: http://www.facebook.com/SchitzoCookie =)

  Jag vill vinna för att jag är fattig och inte har råd att köpa den just nu 😛 men har längtat efter den sen jag läste ut Cirkeln förra sommaren =).

  Mina favoritutvalda var nog Rebecka och Linnea tror jag ^^

 3. Sanne

  Jag vill vinna för att precis har börjat mitt ”sommarlov” idag (anledningen till ” är att jag jobbar hela lovet). Och vad finns det för bättre paus från allt civilingenjörspluggande än en bok man har längtat efter i ett år?
  Min favvis av de utvalda var Rebecka, jag kände mig mest lik henne.
  Länkade gjorde jag på min facebook https://www.facebook.com/dzjju

 4. Jag gillade också Ida i Eld. Man får lära känna henne så mycket mer i den.

Kommentarsfunktionen är avstängd.

Driven av WordPress & Tema av Anders Norén

%d bloggare gillar detta: