Världsbokdagen 2012

Sedan 1995 firas Världsbokdagen den 23 april. Så också i år. Jag ska bära med mig ett gäng böcker till skolans bokbyte, prata lite extra om läsning med eleverna och äta middag med bokklubben Bokbubblarna. Förhoppningsvis blir det också lite fler inlägg än vanligt, men jag har inte hunnit förbereda så många som jag tänkte från början.

Hur firar du Världsbokdagen?

Läs också:

9 comments

  • Jag har missat detta! Eller jag vet ju att det finns något som heter världsbokdagen men jag kan aldrig komma ihåg när sådant är. Pinsamt, pinsamt måste nog fila på ett inlägg om hela saker.
    Emma recently posted..BittenMy Profile

  • Även här blir det bokcirkel med dubbla böcker att diskutera i kväll! Kan tyvärr inte låtsas att det är världsbokdagen till ära, det blev en lycklig slump 🙂
    Åsa recently posted..Vinn Kelly Links "Fel grav"My Profile

  • Idag har vi övat till föreställingen som ska ske på teatern imorgon. Så tyvärr har Världsbokdagen inte fått nån uppmärksamhet alls. Jag har bara hunnit läsa Hasse Hoppar för ettorna på läsgruppen. Själv tänker jag fira med att läsa ut Efter mörkrets inbrott av Haruki Murakami.

  • Jag har tyvärr inte firat så mycket, MEN i lördags firade jag Alfons Åberg 40 år genom att gå på Stockholms Stadsmuseums utställing om just Alfons. Trevlig utställning för de mindre barnen och deras föräldrar
    Bokmal73 recently posted..Alfons 40 årMy Profile