enligt O

Tankar från en bokberoende

Alla vilda skickas till…

Som vanligt lyckas jag glömma av min egen utlottning, men jag skyller på förkylning. Hur som helst så var det åtta personer som ville vinna boken, alla fick en siffra utifrån den ordning de kommenterade då den första fick siffra 1 osv. Slumpgeneratorn var idag Lillebror O som tog sin uppgift på stort. Säg en siffra mellan ett och åtta, bad jag och efter en tids fundering sa han fem. Jag räknade efter och kommentar nummer fem stod Violen som liksom jag inte läst något (för vuxna) av Stenberg tidigare. Eller har kanske du också läst om Billy?

Maila gärna din adress till linda at enligto punkt se så kommer boken på posten.

Grattis!

Föregående

Ur sommarens bokskörd 1

Nästa

Ur sommarens bokskörd 2

3 kommentarer

  1. Nä men så glad jag blir! Tusen tack!

    • Jag är som sagt inte så snabb i vändningarna, men jag hoppas få iväg den imorgon så att du har den i påsk.

  2. Grattis Violen! Självklart har jag ju också läst Billy!

Kommentarsfunktionen är avstängd.

Driven av WordPress & Tema av Anders Norén

%d bloggare gillar detta: