enligt O

Tankar från en bokberoende

Snart dags för Jessika i Babel

Jag är lite småkär i Jessika Gedin. Smart, snygg och rolig. Vad mer kan man önska sig? Som programledare i Babel är hon perfekt i mina ögon och jag hoppas (och tror) att hon kommer att leva upp till mina (skyhöga) förväntningar.

I GP:s artikel från i lördags, som tyvärr bara går att läsa på nätet om du har GP+, berättar hon om hur hon ”pendlar mellan storhetsvansinne och en fruktansvärd nervositet”.

Per Hagman är gäst i kvällens program. Jessika Gedin bloggar om sin omläsning av böckerna, men själv har jag inte läst något av Hagman sedan jag läste Cigarett och Volt för mycket länge sedan. I hyllan står Vänner för livet oläst. Många gånger har jag tagit fram den och klämt lite på den, men den har alltid stoppats tillbaka igen. Får se om Gedin och Hagman kan sälja in den ikväll.

Föregående

En tveksam bok och ett trevlig boksamtal

Nästa

Snart smäller det!

6 kommentarer

 1. Jag ser fram emot att se det ikväll. Håller tummarna för att det går bra!

 2. Ser också fram emot kvällens Babel!

  • Jag också, men risken är att jag inte orkar hålla mig vaken. Får spela in i så fall…

 3. Skulle gärna se säsongspremiären nu ikväll för jag tror Gedin blir toppen som programledare, men det får nog bli en titt på SVT Play en annan dag istället för nu gäspar jag konstant. 22.15 är i senaste laget.

 4. En av sakerna jag verkligen ser fram emot med att flytta hem, det ar just Babel. Saknar KulturTV!

  ps.
  RSS ar fixad!
  http://www.litteraturmagazinet.se/rss/emma-kreu

Kommentarsfunktionen är avstängd.

Driven av WordPress & Tema av Anders Norén

%d bloggare gillar detta: