enligt O

Tankar från en bokberoende

Bokalfabet 2.0 del 23

W är nästan en bokstav som inte finns i svenskan. Hopplöst att komma på frågor alltså, men förhoppningsvis inte lika hopplöst att komma på svar. Antar att detta bara är en försmak av vad som komma skall de närmaste veckorna.

5 ord på W ska alltså kopplas till boktitlar.

Wallraffa

Wannabe

Whisky

Wienerkorv

Weekend

 

Sedan vill jag att du presenterar en karaktär med för- eller efternamn på W.

En webblogg brukar vi ju inte säga, utan blogg. Men min utmaning till er denna vecka är att berätta om varför du bloggar, vem eller vad som inspirerade dig att börja och slutligen tipsa om en (bok)blogg som är läsvärd.

Föregående

Nu är det definitivt dags

Nästa

Mina svar på W

3 kommentarer

  1. Åh. Herre. Gud. Här behöver jag tänka ett tag känner jag. Wienerkorv?!

  2. OK, så här blev det: http://ungavuxna.blogspot.com/2012/01/bokalfabet-20-w.html

    Nu kan jag pusta ut och börja ladda för X!

Kommentarsfunktionen är avstängd.

Driven av WordPress & Tema av Anders Norén

%d bloggare gillar detta: