Bokbloggarmaffian väst samlas

Nu har jag bokat bord för brunchträff söndagen 29/1 kl 12.00 på El Corazon, Kungsportsavenyn 2. En buffé med kalla och varma tapas samt dessert och kaffe eller te kostar 179 kr.

Jag har bokat bord för 15 personer, men det var inga problem att lägga till fler om det skulle behövas. Det skulle vara väldigt kul om många ville komma för att snacka böcker och kanske byta lite gamla hyllvärmare mot andras hyllvärmare. Att ha en bokblogg är självklart inget krav, men du behöver vara tillräckligt boknördig för att uppskatta bokprat under några timmar.

Den här gången tror jag allt att vi kör lite platsbyte mellan mat och dessert så att vi hinner prata med alla, eller i alla fall fler.

OSA senast 25/1 till mig, antingen i en kommentar, eller via mail.

Här följer en lista med de som kommer. Jag uppdaterar den allt eftersom:

Alwilda

Bibliophilia

Boktjuven

Böcker x 3

Fiktiviteter

Hanneles bokparadis

Marias bokliv

Massor av ord, både Fröken S och Biblio K

och dagarna går…

Olika sidor

What you readin?

(Jag vet att vissa anmälde intresse redan före jul, men bekräfta gärna det nu också!)

 

Hoppas att vi ses!

Läs också:

41 comments