enligt O

Tankar från en bokberoende

Gästbloggare på gång

 

En trött lärarinna kan i denna mörka tid inte driva en blogg på bästa sätt. För att liva upp stämningen lite kommer jag att bjuda på inlägg av några elever till en av mina bästa vänner. De går i år 9 på en skola mellan mig och Göteborg och har skrivit bokanalyser som sedan bearbetats lite extra för att passa här.

Imorgon publiceras första boktipset.

Jag tycker att det ska bli jättekul, hoppas att ni tycker detsamma!

 

 

Föregående

Tematrio – Vampyrer

Nästa

Mikael berättar om en riktig klassiker

4 kommentarer

  1. Vad roligt! Ser fram emot att läsa! 🙂

  2. Låter riktigt spännande. Skall ta mig dit att avge ett besök här.

  3. Kul! Det kommer jag absolut att läsa.

  4. Jätteroligt. Jag är själv lärare på högstadiet så det ska bli intressant att läsa hur andra högstadieelever skriver:)

Kommentarsfunktionen är avstängd.

Driven av WordPress & Tema av Anders Norén

%d bloggare gillar detta: