enligt O

Tankar från en bokberoende

Arne har skrivit årets deckare

Det var länge sedan jag läste något av Arne Dahl och detta trots att jag gillat de böcker jag läst om A-gruppen. Någonstans tappade jag dock bort honom och böckerna jag inte läst blev för många för att ta igen.

Nu blir jag sugen på att läsa Viskleken, en bok som handlar om vad som händer med några av A-gruppens medlemmar när gruppen läggs ner. Den har nämligen belönats med Svenska Deckarakademins pris för årets bästa svenska deckare.

Några av de andra pristagarna har jag inte lyckats skaka fram, men det kommer kanske imorgon!

 

Uppdatering: Denise Mina vann priset för bästa översatta deckare för sin Getingsommar. Ännu en författare jag gillat och nästan glömt.

Föregående

Knausgård väcker känslor

Nästa

Vilken superkraft vill du ha?

4 kommentarer

  1. Läs den! Den var lika bra som hans gamla. Jag läste ut den på några dagar.

  2. Lite samma för mig – gillat men glömt…

  3. Jag har läst dekalogen om A-gruppen ett par gånger om och ser nu fram mot Viskleken 🙂

Kommentarsfunktionen är avstängd.

Driven av WordPress & Tema av Anders Norén

%d bloggare gillar detta: