enligt O

Tankar från en bokberoende

En deckare? Ja varför inte

En av de författare jag lyssnade på under Bokmässan var Åsa Anderberg Strollo. Jag kunde dessutom inte låta bli att berömma hennes bok under monterminglet hos Printz Publishing i fredags och fick en liten pratstund. Boken Hoppas är riktigt, riktigt bra och jag imponeras av det engagemang Anderberg Strollo har för de utsatta i samhället. I Hoppas är det unga, hemlösa tjejer som står i centrum.

Hoppas är definitivt ingen klassisk deckare, men det förekommer ett brott, ett brott som får konsekvenser. Hur som helst har boken belönats med deckarpriset Spårhunden.

I pressmeddelandet säger författaren följande: ”Jag tänkte inte att det var en deckare jag hade skrivit, så jag blev överraskad när jag fick priset, och otroligt glad! Förhoppningsvis kan detta ge boken nya läsare”.

Grattis Åsa, det var du absolut värd! Jag hoppas också att din viktiga bok når en riktigt bred publik.

Föregående

Som det brukar vara

Nästa

Bokbloggarnas litteraturpris

2 kommentarer

  1. Jag väntar fortfarande på att Hoppas ska komma med posten.:) Beställde för en eeeeevighet sedan. Om den lever det minsta upp till hennes tidigare böcker så förtjänar Strollo alla pris hon kan få, dock!

    • Det var den första jag läst av henne och jag gillade riktigt mycket.

Kommentarsfunktionen är avstängd.

Driven av WordPress & Tema av Anders Norén

%d bloggare gillar detta: