enligt O

Tankar från en bokberoende

På söndag

 

 

Jag tror att det mest blir häng i Bokbloggarrummet på andra våningen, rum R3. Sedan ska jag såklart göra en massa bokfynd också…

Blir nog så att den lilla rosa datorn får följa med, eller den vit-gröna paddan, så att jag kan börja dokumentera lite. Om jag känner mig själv rätt kommer jag vid det här laget vara lite mätt på intryck, men sugen på att hinna prata i lugn och ro.

Kanske flyr jag mässan och drar till Världskulturmuseet för skrivarworkshop med Katarina Kuick 12.30-13.15, men jag kanske har fel ålder. Vi får se. Det finns en massa skrivaraktiviteter under hela söndagen där.

Jag vill annars lyssna på Sofia Nordin när hon berättar om sin nya bok Gå sönder, gå hel, som jag tyckte mycket, mycket om. Platsen är Litteraturscenen, A01:60 13.00-13.30.

 

Föregående

På lördag

Nästa

Ord och inga visor inför mässan

2 kommentarer

    • I teorin. I praktiken kommer det att bli rätt lugnt. Gillar listor!

Kommentarsfunktionen är avstängd.

Driven av WordPress & Tema av Anders Norén

%d bloggare gillar detta: