enligt O

Tankar från en bokberoende

Med författare på hjärnan

Jag vaknade kallsvettig i natt efter en hemsk dröm. Jag drömde att Claudio Magris fick Nobelpriset. En författare jag inte läst och dessutom en jag faktiskt inte känner för att läsa. Igen.

Jag lyckades somna om, vaknade hyfsat lugn, klickade mig in på Adlibris och insåg att jag faktiskt kan tänka mig att läsa Alfabet. Lika bra att göra det, då oddsen på att Akademien utser ännu en gubbvinnare inte är direkt höga.

Föregående

Vinster och ledtrådar

Nästa

Fint stickat och fin bok

6 kommentarer

  1. Hahahahhaha, en riktig boknördig mardröm.=) Riktigt där är jag själv inte än. Bokrelaterade mardrömmar har en mer personlig vinkling här. Bokprat där jag inte kommer ihåg ett svatt, temaarbeten jag är helt oförbereddinför, kris i budgeten osv.=) Men visst har du rätt i att chansen att det blir en gubbe väl är stor…

  2. Chans eller risk, beroende på hur man ser det.

  3. Tja, förstås… risk är nog ett bättre ord i sammanhanget…;)

  4. Haha! Gud vad knasig du är! Det var en äkta mardröm!

    • Knasig ja och efter den här bokgalna helgen kommer det att bli ännu värre.

Kommentarsfunktionen är avstängd.

Driven av WordPress & Tema av Anders Norén

%d bloggare gillar detta: