enligt O

Tankar från en bokberoende

En bokmässebonanza kanske?

Vi firade ju Världsbokdagen tillsammans med en bloggstafett och det var riktigt kul tyckte jag. Nu när det snart är september tänkte jag att vi kanske kan förbereda oss inför Bokmässan med att köra en bloggstafett till mässans ära den 16 september.

Nu söker jag bloggare som vill delta. Ditt inlägg kan handla om ett besök, bristen på besök, en favoritförfattare du träffat eller vill träffa, ja vad som helst som på något sätt har med Bokmässan att göra. Du behöver ha en blogg, men inte en bokblogg. Det är inte heller nödvändigt att du ska besöka mässan just i år, ett minne fungerar alldeles utmärkt.

Jag sparkar igång roligheterna kl 00.01 med ett inlägg och avslutar dessutom kl 23.59. Däremellan får ni följa stafetten från blogg till blogg. Under dagen kommer jag att länka till och sammanfatta de inlägg ni skrivit. Det här är en kul chans att hitta nya bloggare och att helt enkelt frossa i bokmässetankar under ett helt dygn.

Vill du vara med vill jag att du skickar ett mail till linda [at] enligto [punkt] se, alternativt anmäla dig i en kommentar, men då inte glömma att bifoga din mailadress. Några dagar innan den 16e får du en publiceringstid av mig och tanken är att stafetten ska bjuda på ett inlägg i timmen. Om du inte kan tidsinställa dina inlägg och därför vill publicera en viss tid är det bara att önska ett klockslag.

 

 

Föregående

Konsten att välja rätt Fisher

Nästa

Så många böcker, så lite lästid…

26 kommentarer

 1. Jag är självfallet med!

 2. Kul initiativ. Klart att jag är med.

  http://www.bokmalen.nu

 3. Jag vill också vara med, såklart!

 4. I am so in! skrivarmamma at gmail punkt com

 5. Jag är också gärna med! Första stafetten för mej- spännande!!!

 6. Jag kan inte gå på Bokmässan i år, men jag vill definitivt vara med på stafetten!

  (bokbabbel [at] hotmail.com)

 7. om jag inte har jobbat ihjäl bloggen vid det laget är jag gärna med 😉

 8. Jag vill så klart vara med 🙂

 9. Kul med så många deltagare redan! Jag börjar fila på ett körschema och återkommer!!!

 10. Absolut. Har ett inlägg på gång
  desken@bokbaren.com

 11. Finns det fler timmar kvar? Annars vill jag också köra.

 12. Det finns plats för alla, blir de hela timmarna fulla så kör vi med 30-minuters-intervall. Kul om du vill vara med!

 13. Jag är gärna med om det finns utrymme.

  anneliedrewsen snabel-a yahoo.se

 14. Jag är självklart med! therese@dantesbibliotek.se

 15. Anneli, klart det finns! Och kul att du också hänger på Therese, är det någon annan Dante som vill skriva också?

 16. Full bokhylla

  Jag är med! fullbokhylla@yahoo.se

 17. Jag är gärna med!

 18. Ja, kul, fler, fler!

 19. Tja, jag har ju gått dit varje år i stort sett, så det vore kul förstås 🙂

  anjoanjo gmail com är adressen.

 20. Jag är gärna med, jag kommer inte att besöka bokmässan i år men på det här viset är jag ju med litegrann på ett hörn i alla fall =D

  • Kul! Då bokar jag in dig och skickar en publiceringstid. Synd förresten att du inte ska till mässan, hade varit kul att säga hej!

Kommentarsfunktionen är avstängd.

Driven av WordPress & Tema av Anders Norén

%d bloggare gillar detta: