enligt O

Tankar från en bokberoende

Om jag inte hade haft köpstopp

De här nygamla pocketböckerna från Bonnier pocket är totalt galet snygga. Omslagen är formgivna av Petra Börner och speciellt det till Älskaren är så snyggt att jag nästan blir gråtfärdig. Visserligen har jag inte läst den, vilket kan vara ett skäl att köpa, men jag är faktiskt inte speciellt sugen på att göra det heller, vilket talar emot ett köp.

Förövrigt anser jag att köpstopp är plågsamma.

Föregående

Snart i brevlådan

Nästa

Fylld av kulturenergi

4 kommentarer

  1. jag köpte dom igår, alla fyra, som en present till en vän. Omslagen hade en superhäftig struktur. Och jag vill ha dom alla, både att titta på och läsa.

  2. Ela

    Oh, dessa har väckt habegäret även i mig. 🙂

  3. Jessica

    Jag har idag lyssnat klart på ”Älskaren” och jag kan inte låta bli att önska att jag läst den själv, istället för att lyssna på den. Jag TROR att Duras har ett språk som jag gillar, men tyvärr så lägger sig Bibi Anderssons egen tolkning av texten som en filt över orden, vilket gör det svårt att bedöma… Men jag har en ”vanlig” bok av Duras i bokhyllan, så jag har ju en chans till att se om jag gillar henne! Det känns ju lite onödigt att köpa en bok som jag redan läst, även om omslaget onekligen är lockande…

  4. Även jag vill så klart ha alla 4. Sjukt snygga!

Kommentarsfunktionen är avstängd.

Driven av WordPress & Tema av Anders Norén

%d bloggare gillar detta: