Om jag inte hade haft köpstopp

De här nygamla pocketböckerna från Bonnier pocket är totalt galet snygga. Omslagen är formgivna av Petra Börner och speciellt det till Älskaren är så snyggt att jag nästan blir gråtfärdig. Visserligen har jag inte läst den, vilket kan vara ett skäl att köpa, men jag är faktiskt inte speciellt sugen på att göra det heller, vilket talar emot ett köp.

Förövrigt anser jag att köpstopp är plågsamma.

Läs också:

4 comments

 • jag köpte dom igår, alla fyra, som en present till en vän. Omslagen hade en superhäftig struktur. Och jag vill ha dom alla, både att titta på och läsa.
  Paperback Lover recently posted..Mera passionMy Profile

 • Ela

  Oh, dessa har väckt habegäret även i mig. 🙂

 • Jessica

  Jag har idag lyssnat klart på ”Älskaren” och jag kan inte låta bli att önska att jag läst den själv, istället för att lyssna på den. Jag TROR att Duras har ett språk som jag gillar, men tyvärr så lägger sig Bibi Anderssons egen tolkning av texten som en filt över orden, vilket gör det svårt att bedöma… Men jag har en ”vanlig” bok av Duras i bokhyllan, så jag har ju en chans till att se om jag gillar henne! Det känns ju lite onödigt att köpa en bok som jag redan läst, även om omslaget onekligen är lockande…

 • Även jag vill så klart ha alla 4. Sjukt snygga!
  Böckerx3/Metta recently posted..Veronika bestämmer sig för att dö – Paolo CoelhoMy Profile