enligt O

Tankar från en bokberoende

Ett riktigt svårt val

Ni vet den perfekta topplistan. Den som ska generera årets 15 absoluta toppböcker. Den här månaden var det galet svårt att välja bland de 21 böcker jag läst. Många skulle kunna platsa som finalister helt klart. Resultatet då? Jag kunde inte välja och var tvungen att lägga till ett par extra titlar.

Direkt till final går efter långt övervägande Timmarna av Michael Cunningham.

Till andra chansen går Okänt offer,  Tana French, Den drunknande, Therese Bohman, Om inte nu så när, Annika Thor och Att ringa Clara, Anna Schulze.

Jag hade lätt kunnat lägga fem titlar ytterligare till listan, men det här får räcka. Nu blir det ännu svårare vid årsskiftet.

Föregående

Visst finns det för- och nackdelar

Nästa

Förlåt, men jag förstod inte bättre

4 kommentarer

  1. hej du! jag råkade in här för jag försökte ta reda på om boktipset eller bok.nu var den bäst, såg att du provat båda men sen hitta jag inte vad du i slutändan tyckte om sajterna… får jag fråga, vilken gilla du bäst? :—) med vänliga hälsningar, annie !

    • Jag tycker att boktipset är lite lättare att administrera, men det är ingen större skillnad egentligen. Har varit mest på boktipset det senaste, men väldigt sällan trots allt. Bra med boktips dock från andras listor.

  2. Har precis haft stoooorrengöring i bokhyllan! Efterlyser därför ett nytt Bokbyte a’la Du! =)

    • Oj, själv har jag gjort av med en massa böcker, men om ett par månader kanske?! Tack för förfrågan ändå!

Kommentarsfunktionen är avstängd.

Driven av WordPress & Tema av Anders Norén

%d bloggare gillar detta: