Ett år typ idag

Egentligen var det redan den 16e juli förra året som jag började skriva här, men endast ett ”kommer snart meddelande” som inte riktigt räknas. Ett formellt välkommen fick ni istället idag för ett år sedan.

Det har blivit drygt 1000 inlägg och nästan 5000 kommentarer. Den månad jag haft flest läsa var maj 2011, då bloggen hade nästan 20000 sidvisningar. Den dag flest läsare kikade in var på Världsbokdagen den 23/4 och då hade jag draghjälp av en hel rad bokbloggare under vår bloggstafett.

Då jag är på semester utan dator funkar det sådär att ge er all aktuell statistik. Jag tänkte dock bjuda på några inlägg om året som gått. Detta med start imorgon.

För att fira ettårsdagen lottar jag också ut en lite, men naggande god pocketbok, nämligen Anna Gavaldas En dag till skänks.

Jag behöver också lite hjälp. Många bloggar har ju en käck slogan, men jag är inte så kreativ att jag kommit på någon. Kom med ett förslag och var därmed med i utlottningen. Du får gärna vara kreativ utan att vinna en bok också, eller för den delen vara med i utlottningen utan att komma på någon käck slogan.

Häng kvar, käka lite jordgubbar och fundera lite!

Läs också:

14 comments