enligt O

Tankar från en bokberoende

Idag, en dag

Idag för 6 år sedan behagade Storebror äntligen titta ut efter att ha varit på gång i nästan två dygn. Äntligen är visserligen fel ord då han var nästan tre veckor tidig och en riktig liten miniunge på 2430g.

Idag firar vi såklart honom, men skulle också kunna fira Dexter och Emma. Datumet som ständigt återkommer i fina boken One day är ju just den 15 juli. Omläsningsvarning alltså, men jag är i Spanien utan mitt exemplar av boken.

Jag sänder dock en liten tanke till Em och Dex medan jag hurrar för Storebror.

Lite tänker jag också på makalösa Pia Printz som lyckats fylla hela världen med den här boken.

Föregående

Har smakat lite på tre poeter

Nästa

Vilken jäkla cliffhanger

5 kommentarer

  1. bai

    Gratulerer med dagen! Eg har One Day liggjande, men eg har ikkje begynt på ho endå. Men om 15. juli går igjen, burde eg kanskje gjere det i dag.

  2. Oh, det tänkte jag inte ens på! Men desto bättre att min present till mamsen (det vill säga En dag) kom fram med posten just idag. Kunde ju för sjutton inte bli bättre! Tror jag måste blogga om det till och med, haha…

  3. Min blogg, din unge och En dag, det blir bara mer o mer den här dagen 🙂

Kommentarsfunktionen är avstängd.

Driven av WordPress & Tema av Anders Norén

%d bloggare gillar detta: