enligt O

Tankar från en bokberoende

Vamos a la playa!

Idag drar vi till Fungirola för att njuta i svärföräldrarnas nyinköpta lägenhet. Jag tänker mig sol, bad, god mat, gott vin, mycket mys och mycket läsning. Eftersom jag är en ganska notorisk bloggare lovar jag att bloggen uppdateras dagligen, däremot lovar jag absolut ingen livebloggning. Det kommer dock att hända ett och annat, bland annat fyller bloggen ett år.

Håll tillgodo!

Föregående

Nej, nu ger jag upp

Nästa

Och vinnarna av resan till Spanien är…

3 kommentarer

  1. Ha en härlig semester! Ser fram emot 1-årskalaset!

  2. Åh, ha det så skööönt! Grattis till 1-åringen!=)

  3. Anna

    Ha en riktigt skön semester. Sol, sand och ett parasoll. Behöver man mer? Jo Bok:)

Kommentarsfunktionen är avstängd.

Driven av WordPress & Tema av Anders Norén

%d bloggare gillar detta: