enligt O

Tankar från en bokberoende

Bytt är bytt och kommer aldrig mer igen

Den senaste tiden har jag bytt en massa böcker i Bokåtervinningen och på bokcirkeln i söndags. Jag har dock laddat min bokpåse med ännu ett gäng böcker för på torsdag 19/5 är det Stora Bokbytardagen. Den tredje i ordningen.

På bytets hemsida kan du se vilka bokbytarplatser som finns, men det funkar också att helt enkelt ta en bok under armen och byta med första bästa person du möter. Kan kanske bli lite märkligt, men kan också bli kul.

Har du böcker att byta?

Föregående

Vad är det för fel på Roth?

Nästa

Barnen är bokjury

3 kommentarer

  1. Ja det kommer bli en hel del byterordnande för mig iaf 🙂

  2. Vi ska byta i liten skala på jobbet. Ska bli spännande att se vad jag kommer hem med…

  3. Jag har fem kassar med böcker jag vill byta bort eller ge bort också för den delen men i min stad anordnas det inga byterier. Och till huvudstaden tar jag mig nog inte just imorgon, vilket stör mig. För jag vill hemskt gärna.

Kommentarsfunktionen är avstängd.

Driven av WordPress & Tema av Anders Norén

%d bloggare gillar detta: