enligt O

Tankar från en bokberoende

Göteborg i musiken

GP har alltid någon trevlig liten quiz på gång på lördagar och nu gäller det musik från Göteborg. Många gamla godingar måste jag säga, men när det blir hip hop eller hårdrock av något slag är jag hyfsat lost. Lite pinsamt att inte fixa frågan om Hästpojken heller måste jag erkänna. 11 av 15 blev det i alla fall. Hur många fick du?

 

 

Föregående

En något snabbare morgon

Nästa

Tala om obehagligt

2 kommentarer

  1. 13 av 15 men enbart tack vare min dotter och sambo som är intresserade musiklyssnare. Det går inte att undgå att det sipprar in lite nu och då.

  2. Bea

    Knapade ihop 12 med några gissningar om de äldre göteborgarna och hårdrock går jag också bet på.

Kommentarsfunktionen är avstängd.

Driven av WordPress & Tema av Anders Norén

%d bloggare gillar detta: